در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام وقت بخیر من تمام بخش های مربوط به بیمه خویش فرما را خواندم جواب چند سوال  نگرفتم

من می خواهم بیمه خویش فرما مشاغل آزاد با حداقل پرداخت کنم

1- آیا این حرف صحت دارد که حداقل بدهیم دو سال اخر 30 سال حداکثر پرداخت کنیم همون حداکثری برای بازنشستگی حساب میشه؟

2- من برای خودم بیمه خویش فرما مشاغل آزاد رد کنم همسرم  زیر پوششم قرار میگیره و میتونه از خدمات درمانی استفاده کنه؟

3- طبق جدولی که در سایت بود 18 درصد هست و ماهی 146 هزار تومان می باشد حق بیمه آیا 3 ماه را یکجار پرداخت کنیم امکانش هست ؟ تخفیف میخوره؟

4-برای بیمه مشاغل آزاد نیاز به جواز کسب یا مدارکی مرتبط با کار داره ؟

5-حداقل بیمه را بدم  برای مشاغل آزاد میتونم از تمام خدمات درمانی غیر از ( بیمه بیکاری، کمک‌هزینه ازدواج، غرامت دســتمزد ایام بیماری و بارداری، پروتز و اروتز ) استفاده کنم ؟

6- یعنی من باید هر ماه برم شعبه مورد نظر پول حق بیمه را نقدی بهشون بدم برای تمدید؟

7-من دو سال بیمه اجباری دارم این بیمه مشاغل آزاد میدونم جز سوابق کاری حساب نمیشه ولی پیوست همون شماره بیمه قبلی میشه؟

8- این سوال ربطی به بیمه مشاغل آزاد ندارد من پیمانکار آشنای دارم میخواهم من به صورت سوری جز پرسنلش رد بکند و خودم حق بیمه دو سر کارگر و کارفرما را بدم بهش . ایا امکانش هست ؟

ممنون میشم پاسخ سوالات بدید بی شک سوال خیلی از کاربران هست.
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام بدلیل سوالات متعدد با کارشناسان موسسه صبا تماس بگیرید