در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (200 امتیاز)
پس از پایان بیمه بیکاری و با توجه به اینکه هزینه بیمه مشاغل ازاد کمتر از اختیاری است ایا میتوانم بیمه مشاغل ازاد قرارداد ببندم،در حالیکه جواز کسب ندارم، مدارک لازم برای بیمه مشاغل ازاد چیست؟ تا بیمه اختیاری انجام ندهم
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام،بله با اراعه مستندات هویتی امکان پذیر می باشد،( بصورت خود اظهاری )البته پیشنهاد بنده اقدام برای بیمه اختیاری است،جهت اطلاع بیشتر تماس حاصل نمایید