در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام وقت شما بخیر شرمنده مزاحم شدم یه سوال داشتمدرمورد بیمه

من مدتی بیمه کارگری داشتم بخاطر اقدام به پروانه کسب قطع کردن حالا بیمه هنرمندان که جزو مشاغل آزاد حساب میشه دارم اقدام میکنم

میخاستم ببینم مثل کارگری به پروانه کسب ربط داره یا نه، چون هنرمندی شغل حساب نمیشه هیچ حقوقی هم از هیچ جایی پرداخت نمیشه،
ممنون میشم راهنمایی کنید
با احترام فراوان
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چونکه بیمه هنرمندان حمایت دولت دارد با داشتن جواز کسب نمیتوان این کارو انجام داد یا باید جواز کسب را ابطال نمود واز طریق هنرمندان اقدام نمایید یا با داشتن جواز کسب بیمه مشاغل آزاد بشوید