در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام
من بیمه من از نوع کارگران ساختمانی هستش
و تازه مغازه زدم
میخوام جواز کسب بگیرم
میخواستم بدونم بیمه باطل میشه یا نه
اگه باطل نمیشه به چه صورت میشه و هزینش چه مقدار بیشتر از کارگران ساختمانی هستش
 با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه برای شما جواز کسب صادر بشه بیمه کارگران ساختمانی برای شما قطع میشود چونکه سیستم تامین اجتماعی به سیستم بازرگانی وصل میباشد وداشتن جواز کسب باعث ابطال بیمه ساختمانی میباشدودرصورت گرفتن جواز کسب شما باید بیمه مشاغل آزاد رو برقرار نمایید که با نرخهای12و14و18درصد میباشد