در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
من در شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و دارای چندین سال سابقه کار و بیمه تامین اجتماعی هستم. اخیرا جواز کسب گرفتم ولی خودم در محل کارگاه حضور ندارم و کلیه امور را برادرم انجام می دهد.

اگر برای کارگاه خودم بخواهم کد کارگاهی بگیرم و بیمه کارکنان را رد کنم ایا برای بیمه فعلی من در شرکتی که در ان مشغول به کار هستم مشکلی پیش می اید؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

اخذ کد کارگاهی و اقدام به بیمه نمودن کارگران کارگاه، منافاتی با اشتغال کارفرما در سایر کارگاه ها ندارد.