در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام خسته نباشید
بنده دو سالی هست پروانه کسب خواربار و لبنیاتی دارم ایا میتونم من هم بیمه تامین اجتماعی بشم یا نه
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز، بعنوان فردی که باید خودش را بیمه خویش فرما اختیاری کند به شما پیشنهاد میکنم که بجای تامین اجتماعی اقدام به تهیه بیمه عمر و تشکیل سرمایه نمایید. چرا که انعطاف بیشتر در شرایط و پوشش های بیشتری برای شما دارد. جهت استفاده از خدمات درمانی و دفترچه درمانی نیز میتوانید براحتی و بصورت رایگان اقدام به تهیه بیمه خدمات درمانی نمایید.  بدون محدودیت سنی پس از 20 سال بازنشسته میشوید و پوشش های ازکارافتادگی و رایگان شدن بیمه نامه در صورت ازکارافتادگی و بیماری های خاص نیز علاوه بر بازنشستگی خواهید داشت.