در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
پروانه کسب دارم و قبلا چند نفر بیمه شده تحت پوشش داشتم فعلا مغازمتعطیله .میتونم جای دیگه بیمه بشم؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
شرط بیمه بودن بصورت اجباری اشتغال میباشد و اگر کسی بدون اشتغال شما را بیمه نمایید مستوجب جرایم از سوی شعبه میگردد و سوابق مدت بیمه شده شما نیز از بین خواهد رفت و مورد قبول شعبه نمیباشد

پیشنهاد میگردد بصورت خویش فرما یا مشاغل آزاد اقدام به بیمه نمودن خود نمایید