در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سابقه پرداخت بیمه مشاغل آزاد چند سال می باشد وسن بازنشتگی چقدرمی باشدآیاسختی کاربه آنها تعلق می گیرد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بسته به شغل سابقه مورد نیاز برای بازنشستگی متفاوت است مثلا در بیمه کارگران ساختمانی 35 سال سابقه نیاز است و در بیمه زنان خانه دار 30 سال و...

سن بازنشستگی بسته به جنسیت و میزان سابقه متفاوت است

در زمینه سختی کار باید برای بررسی به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و پس از بررسی میزان سختی کار شغل شما اعلام شود

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری