در سایر توسط
سلام من بیمه خویش فرما هستم,37 سال دارم الان حدود 5 سال که حق بیمه پرداخت میکنم,باید تا چند سال دیگه حق بیمه پرداخت کنم؟آیا میتونم 45 سالگی بازنشست بشم؟یا اینکه اگر به سن بازنشستگی نرسیده باشم آیا میتونم مابقی سالها را از پیش پرداخت کنم؟؟؟ضمنا خانوم هستم و خیاطی میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام شما باید تا سن 55 سالگی حق بیمه پراخت نمایید تا با 23 سال سابقه بیمه بتوانید بازنشسته شوید

در ضمن بازنشستگی پیش از موعد در سن 42 سالگی با 20 سال سابقه فقط برای بیمه های اجباری می باشد نه بیمه های خویش فرما