در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من چند سالی تو شرکت کار میکردم و حدود پنج سال سابقه بیمه دارم ولی الان حدود شش ماه است شغلمو عوض کردم و فروشنده یه مغازه هستم الان میخوام خودمو بیمه کنم ولی متاسفانه هزینه بالایی داره آیا راهی هست که هزینه کمتری داشته باشه؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام شما می تونید از بیمه مشاغل آزاد با 12 درصد (بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی ) یا 14 درصد ( بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی ) استفاده نمایید

همه چیز در مورد تفاوت بیمه اجباری و بیمه مشاغل آزاد