در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام میخواستم خودمو ماهی صد هزار تومان بیمه عمر و سرمایه کنم .29 سالمه .بعد 20 سال چقدر میگیرم؟ و سن چه ربطی به ببمه عمر داره
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز با توجه به افزایش سن ریسک بیمه گر برای پوشش بخش درمان و سایر پوشش های اضافی بیشتر میشود و حق بیمه ای که بابت این پوشش ها از مبلغ پرداختی شما کسر میشود بیشتر شده و در نهایت میزان اندوخته کمتر خواهد شد

به طور مثال 2 نفر  با شرایط و تعهدات برابر بیمه نامه خریداری میکنند یک فرد 20 ساله و یک فرد 35 ساله حق بیمه پوشش های درمان و سایر پوشش های اضافی برای فرد 20 ساله اگر 50000 تومان باشد برای فرد 35 ساله 65000تومان با توجه به ضریب ریسک. با توجه به این موضوع اگر هر کدام 1.000.000 تومان پرداخت کنند اندوخته فرد 20 ساله می شود 950.000 تومان و فرد 35 ساله می شود 935.000 تومان. امیدوارم مثال واضحی باشه که کاملاً متوجه شده باشید