در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام.من از کجا باید به این نتیجه برسم که این شرکتهای بیمه عمر در پایان قرار داد مبالغی که بیان میکنن به ما پرداخت میکنن.البته با این بخور بخوری که تو کشور ما هست/و هر کس به فکر جیب خودش هست.من میخواهم این بیمه عمر را تهیه کنم اما نه به این ارگانها و سازمانها و نه به بیمه مرکزی اصمینان ندارم.پول را بدیم بعد از 20 لال30 سال معلوم نیست از کی باید آن را دریافت کرد؟چون کشور ما قوانین محکم ندارد.موقع دریافت حق همه میکشن کنار و موقع سو استفاده از افراد با هر روش که شده می خواهند از افراد سو استفاده کنن؟آیا بعنوان مثال بیمه کار آفرین که میگن14 الا15 سال از فعالیتش میگذرد تا حالا بیمه های با قرار داد 14 الا15 سالش به تسویه قرار داد رسیده؟اگر نمونه دارید که قابل استعلام باشد ذکر کنید؟البته اگر به کارتان ایمان دارید؟در ضمن بیمه شما از هر لحاظ خوب هست بین بیمه های دیگر.
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه های عمر دو نوع سود دارند که سود تضمینی را بیمه مرکزی پرداخت میکند و ضمانت کرده و این سود کامل پرداخت میشود و انا سود دوم قطعی یا همون پیش بینی ،سودی ست که شرکت بیمه مربوطه در فعالیت های اقتصادی خود به سود تضمین هرچند درصد که باشد اضافه میکند.در مورد انمام و تسویه حساب قرارداد افراد هم میتوانید به شرکت بیمه مربوطه مراجعه کنید و مستندات رو ازشون بخواهید.در ضمن بیمه های عمر تازه در حال رشد هستند و بیشتر افراد هنوز بیمه عمر ندارند و بچه هایی که به دنیا می آیند همه بیمه عمر نیاز دارند پس شرکت های بیمه بازار به این خوبی را ازدست نخواهند داد و بهترین خدمات را به مشتری ارائه خواهند کرد.