در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام.من در مورد ميزان كارايي و سودمند بودن بيمعه عمر مطمعن نيستم به همين دليل خيلي واسم مهم هست كه بدونم كسي كه از 30 سال پيش تا الان بيمه عمر را پرداخت كرده ايعني از سال 65 تا 95 امسال شركت بيمه چه ميزان به ان فرد بابت بيمه عمر ميپردازد؟
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

تنها شركتي كه از ١٣١٤ بيمه عمر صادر كرده بيمه ايران هستش.

مي تونيد از بيمه ايران در مورد بازپرداخت بيمه نامه ها جويا شويد.

اما درمورد كارايي، سودمند بودن: بيمه عمر بيشتر كاركرد سپربلا دارد و در كنار ديگر انواع سرمايه گذاري ها براي هر فرد لازم است.

بيمه عمر يكي از راه هاي سرمايه گذاري بلند مدته. كه ريسك ان صفر هستش.