در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا کسی ازبیمه عمربازنشسته شده است درماه بیمه عمر واریز کرده است یاسالیانه واگربازنشسته شده چه بیمه ای بوده وچندسال بیمه بوده است وچقدرواریز کرده وچقدرمیگیرد.
2 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)

بهترین پاسخ
سلام و درود

اگر منظور شما بیمه های جدید که به اسم بیمه عمر و سرمایه گذاری و ... معرفی شده اند هست در حال حاضر بیمه های 5 ساله و 10 ساله سر ر سید شده اند و اندوخته شان پرداخت شده است.( شرط دریافت مستمری رسیدن به سن 50 سال و حداقل پرداخت 10 سال میباشد در غیر این صورت  بیمه گذار  میتواند به صورت یکجا مبلغ اندوخته را دریافت کند) اما در بیمه های سابق از اوایل انقلاب صادر میشده تعداد زیادی سر رسید و تعهداتشان انجام شده است.

موفق باشید