در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در بیمه عمر و سرمایه گذاری کل پول واریز شده بعد از 10سال چند برابر میشود
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

اگر به صورت سپرده يكجا سرمايه گذاري كنيد حداقل ٢.٢ برابر مي شود

و اگر به صورت حق بيمه ساليانه باشد حداقل ١.٦ برابر پول به شما عودت داده مي شود.

در ضمن با اين ديدگاه صرفا سرمايه گذاري بانك و صندوق هاي سرمايه گذاري پيشنهاد ميشه.

بيمه عمر براي پوشش افراده نه سود.

در بيمه هاي عمر اگر تا انتهاي قرارداد در قيد حيات بوديد پول به شما عودت داده مي شود و در غير اين صورت پول و غرامت فوت به خانواده پرداخت مي شود.

مثال:

يك فرد ٢٨ ساله سه روز بعد از صدور بيمه عمر و تامين اتيه خود در بيمه پاسارگاد در دريا غرق شد. و خق بيمه پرداختي ايشان ١.٢ ميليون تومان بود كه به بيمه پرداخت كرد.

مبلغ ١٢٠ ميليون تومان فوت در اثر حادثه ايشان به پدرش بعد از ١٠ روز كاري پرداخت شد.