در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام شنیدم بیمه عمر کوثر بعد از ده سال دویست میلیون پول میده به کسی که ماهی سی هزار تومن پرداخت کنه !!!؟؟؟
رو چه حسابی سه چهار میلیون پرداخت کنیم دویست میلیون میدن ؟؟؟
روشنم کنیید دارم شاخ درمیارم
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود
متاسفانه بیمه عمر را با خیلی چیزها اشتباه گرفتن.این بیمه نامه مزایایی بسیاری داره و اینکه بعضی نماینده ها و بیمه شده ها فقط روی مبلغ پایان دوره تمرکز دارند اصلا درست نیست
بله میتونه در سال دهم دویست میلیون تومان اندازه بیمه شده باشه اما نه با سالی 3 میلیون،حداقل مبلغ حق بیمه برای این اندوخته 6 تا7 میلیون تومان میباشد که باز هم بسته به سن فرد و پوشش های که انتخاب کرده همچنین سرمایه فوت میباشد و این اعداد حدودی ست.