در بیمه درمان تکمیلی توسط
اگر فرد بیماری که فرهنگی است بدون اینکه بخاطر داشته باشد که بیمه تکمیلی اش منقضی شده و کارکنان بیمارستان نیز متوجه این مساله نشده باشند و او را پذیرش کنند و او به مدت حدودا یک ماه و نیم دربیمارستان بستری باشد و بعد از ان فوت کند ایا بعد از گذشت یک سال بیمه تکمیلی به اوخسارت زده و از او طلب خسارت چند میلیونی میتواند بکند؟ ایا چنین چیزی میتواند رخ دهد ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز مادامی که حق بیمه ها پرداخت میشود و قرارداد بیمه درمان تکمیلی اعتبار دارد.هزینه ها از طریق بیمه تکمیلی قابل پرداخت است. در خصوص شما چون قرارداد تمام شده بود و اقدام به تمدید نکرده اند بیمه تکمیلی نمیتواند هزینه و خسارت را جبران کند. و هزینه های بیمارستان به عهده خودتان است.و شما گفتید که بیمه تکمیلی خسارت زده و طلب خسارت میکند. اینطور نیست .احتمالاً برای بستری آن فرد از طرف شرکت بیمه گر معرفی نامه صادر شده و چون با صدور معرفی نامه هزینه های بیمارستانی با تعرفه های کمتری محاسبه میشود بعد از اینکه بیمه گر متوجه شده که قرارداد تمدید نشده خواستار دریافت هزینه هایی است که پرداخت شده و شما میبایست هزینه را پرداخت کنید.

برای اطمینان باید با بخش رفاه تماس بگیرید و مطمئن شوید که آیا اسم آن فرد در لیست تکمیلی بوده است؟ یا اینکه در فیش حقوقی حق بیمه تکمیلی کسر شده یا نه اگر کسر شده بود قابل پیگیری است