در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام ، دختر من (3 ساله ) دارای دفترچه بیمه تامین اجتماعی همسرم با بیمه اجباری می باشد.من اگر بخواهم دخترم دفترچه بیمه تامین اجتماعی نداشته باشد تا بر اساس قانون محل کارم بتواند تحت بیمه تکمیلی خودم ( دفترچه بیمه دیگری ) قرار گیرد، ولی همچنان تحت تکفل و سرپرستی پدر باشد،  چه کار باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بلی در برخی از شرکت های بیمه امکان پذیر است. شرکت های بیمه ای که از شرکت کمکرسان خدمات میگیرند از قبیل بیمه سامان نوین رازی ما ملت و... بیمه ایران و....

اما برخی در برخی شرکت ها کد کارگاهی نباید مغایرت داشته باشد.