در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام به کارشناسان محترم، آیا بازنشستگی مشاغل آزاد هم مثل بازنشستگی اجباری عیدی هم دارد؟
2_بیمه زنان خانه دار هستم و میخواهم تا 20 سال تمام حق بیمه پرداخت کنم در اینصورت قانون 111 شامل من میشود یا اینکه باید بالای 20 سال سابقه بیمه پردازی داشته باشم؟؟ ضمناً اگر درست فهمیده باشم قانون 111 یعنی حداقل حقوق که بصورت پلکانی هر سال اضافه شود!!!!آیا درست است؟؟؟
از شما ممنونم
توسط
لطفاً به این سوال پاسخ بدید،ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام به کلیه بازنشستگان عیدی تعلق میگیرد بله وقتی که شما بیست سال تمام حق بیمه پرداخت کرده باشید چنانچه میانگین دو سال آخر ازحداقل کمتر بشود طبق ماده111حداقل حقوق به شما پرداخت میشود وهر ساله براساس افزایش این افزایش به شماهم تعلق میگیرد