در بازنشستگی و مستمری توسط
من حدود 20 سال سابقه تامین اجتماعی دارم که الان 8 ساله کارفرما شدم این 8 سال بیمه اختیاری تامین اجتماعی رد میکنم یعنی الان 28 سال سابقه دارم منتها مشکلی که الان هست دستمزد من رو خیلی کم زدن ماهی 1 میلیون تومن در صورتی برای کارگرانم ماهی حدود 2 میلیون رد میکنم

حالا هرچی اعتراض زدم بیمه میگه بیمه شما اختیاریه نمیشه دستمزد رو بیشتر بکنید بعدم برای بازنشستگی میانگین حقوق دو سال آخر رو حساب میکنن الان چکار میشه کرد که دستمزد من بره بالا؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چونکه مبنای بیمه اختیاری شما ۲۶%میباشد از این طریق نمیشود اقدام نمود بهترین راه شما این است که از طریق شرکت دیگری برای شما حق بیمه واریز گردد که درآن حقوق ودستمزد بالایی برای شما واریز گردد