در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام و آرزوی توفیق

مسئله بدین شرح است که متصدیان حمل بار به موجب آیین نامه قانون بیمه اجتماعی  رانندگان حمل و نقل بار، ماهیانه حق بیمه پرداخت می نماید و از سوی دیگر این افراد در استخدام شرکت متصدی حمل و نقل هستند و از طرف دیگر به موجب قراردادی که این شرکت با کارفرما دارد، سازمان تامین اجتماعی شرکت را ملزم به پرداخت مبلغ هنگفتی از بابت ماده 38 نموده و کارفرما نیز تسویه حساب نمی نماید

پرسش این است که دریافت دو حق بیمه توسط سازمان تامین اجتماعی ( یکی به موجب قانون بیمه اجتماعی حمل بار و دیگری ماده38 قانون تامین اجتماعی) صحیح است یاخیر؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باتوجه به اینکه قانون تامین اجتمایی رانندگان حمل ونقل بار ومسافر بین شهری مصوب ۲۸/۲/۷۹وائین نامه اجرایی مصوب ۲۸/۳/۸۰ کلیه رانندگان از ابتدای مهر ۸۰ مشمول قانون تامین اجتمایی رانندگان قرار گرفته ومکلفند حق بیمه مقرر در تامین اجتمایی راسا بر مبنای درامدی که هرساله طبق ماده ۳۵ تامینداجتمایی تعیین ودر مهلت مقرر به تامین اجتمایی پرداخت نمایند ...ایمانی