در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام وقت بخیر

دخترخانومی 24 ساله با حقوق ماهیانه (دویست هزار تومان)200هزار تومان (شاید این کارش موقت باشه یعنی ممکنه بیکار بشه یا اصلا ی کار بهتر گیرش بیاد) و داشتن پس انداز 4 میلیون تومان (تمام دار و ندارم) چه بیمه ای براش مناسبه که بعد از چند سال حقوق داشته باشه؟

سرمایه گذاری پول در بانک و بعد سود حاصله رو به عنوان حق بیمه پرداختن کار مناسبیه؟

چه نوع بیمه ای؟

تو رو خدا راهنماییم کنید خیلی نگران آینده م هستم. ممنون میشم که پاسخ رو به ایمیلم هم ارسال بفرمایید
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

اگر جویای کار هستید شرایط مناسبی رو برای کار مهیا کرده ایم به دفتر ما تشریف بیاورید و از شرایط و نحوه کار اطلاع پیدا کنید

در مورد سوالتون 4میلیون بصورت سپرده بلند مدت در حدود ماهیانه 50هزار تومان سود پرداخت میکنند که میتوانید بیمه عمر و سرمایه گذاری با همین مبلغ تهیه نمایید