در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.پدر من در سن 50سالگی 3سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد . اکنون پدرم قصد دارد آن را با رفتن به سر کاری به 10 سال برساند . به نظر شما بهتر نیست همان پول را برای بانک بگذارد ؟ چون سود بانک که خیلی بیشتر است . با محاسبات تقریبی من سود تامین اجتماعی حدود 16 درصد سود اسمی سالانه است .ولی همین الان حساب بانکی من 25 درصد میدهد .
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

درصورتی که پدر شما بصورت اجباری بیمه شوند ، چون فقط 7% حق بیمه را  می دهند پس درمقابل مشاغل آزاد ( اختیاری ) مبلغ کمی خواهد شد ، ولی درصورتیکه قصد ایشان بصورت پرداخت اختیاری است ، پیشنهاد ما به ایشان خرید یک بیمه عمر می باشد که هم خدمات بیمه ایی خوبی را دارند هم می توانند رویمبلغ آن البته برای قراردادهای بالای 15 سال حساب کنند.