در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بيمه عمرسرمد چه مزيتى نسبت به ديگربيمه هادارد؟درصورت ورشكستگى جبران خسارت راچه مرجعى متقبل ميشود؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

1. پوشش‌های بیمه‌ای:

  • سرمایه فوت(قابل پرداخت تا 40 برابر حق بیمه)
  • سرمایه ‌فوت در اثر حادثه (قابل پرداخت تا 160 برابر حق بیمه)
  • نقص عضو ناشی از حادثه (قابل پرداخت تا 40 برابر حق بیمه)
  • معافیت از پرداخت حق‌بیمه ( پرداخت حق بیمه هر سال به جای بیمه گذار تا 20 سال)
  • دریافت مستمری ( پرداخت تا 3 برابر حق بیمه به بیمه گذار تا 20 سال)
  • بیماری‌های صعب‌العلاج (پرداخت سرمایه امراض صعب العلاج شامل سکته قلبی، سکته مغزی، عمل قلب باز، انواع سرطان و پیوند اعضای اصلی حداکثر 7.5 برابر حق بیمه برای هر بیماری)
  • هزینه‌های پزشکی ناشی از حادثه (قابل پرداخت تا 7.5 برابر حق بیمه در هر سال)
  • بیمه نامه مشترک(پرداخت پوشش های بیمه ای برای دو نفر)

2. بخش سرمایه‌گذاری:

  •  پرداخت سود تضمینی برای 5 سال اول بیمه نامه 18 درصد، برای 5 سال دوم بیمه نامه 15 درصد و از سال یازدهم به بعد سود تضمینی 10درصدی می باشد.
  •  دریافت وام تا 90درصد اندوخته بیمه‌نامه از پایان سال اول قرارداد (بدون نیاز به ضامن)
  •  برداشت از اندوخته تا میزان 90درصد اندوخته از پایان سال اول قرارداد
  •  بازخرید بیمه‌نامه برابر با اندوخته بیمه‌نامه و بدون کسر هیچ‌گونه جریمه‌ای
  •  امکان دریافت مستمری به صورت مقطعی یا مادام‌العمر از محل اندوخته بیمه‌نامه

3. سایر مزایا

  •  در بیمه نامه سپهر سرمد، با توجه به انعطاف‌پذیری محصول شما می‌توانید هر سال شرایط بیمه‌نامه خود را با توجه به وضعیت مالی خود تغییر داده و شرایط جدیدی را برای بیمه‌نامه خود ایجاد نمایید.
  •  عدم وجود محدودیت سنی (از بدو تولد تا سن 80 سالگی، امکان بیمه‌شدن وجود دارد.)
  •  عدم وجود محدودیت در مدت بیمه‌نامه( بیمه‌شده می‌تواند تا 80 سالگی بیمه‌نامه را ادامه دهد)
  •  معافیت مالیاتی

 در صورتيكه پروانه موسسه ييمه اي به طور دائم لغو شود، بيمه مركزي ايران مي تواند كليه سوابق و اسناد مربوط به حقوق وتعهدات موسسه مزبور را به شركت دولتي بيمه ايران انتقال داده ويا ترتيب خاص ديگري را كه متضمن منافع بيمه گذاران باشد، اتخاذ نمايد.

ماده ۶۰. اموال مؤسسات بيمه همچنين ودايع مذكور در مواد ۳۶ و ۴۶ تضمين حقوق و مطالبات بيمه‏ گذاران، بيمه ‏شدگان و صاحبان حقوق آنان است و در صورت انحلال يا ورشكستگى مؤسسه بيمه بيمه‏ گذاران و بيمه‏ شدگان و صاحبان حقوق آنان نسبت به ساير بستانكاران حق تقدم دارند. در ميان رشته‏ هاى مختلف بيمه حق تقدم با بيمه عمر است.