در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
"چنانچه بیمه گر اولی باشه که خسارت و جبران کنه دیگه نیازی نیست بیمه گر عمر خسارت پرداخت کنه"

منظور از این جمله چیست یعنی اگر بیمه شده تصادف کند و منجر به مرگ شود بیمه شخص ثالث دیه متوفی را می دهد پس بیمه عمر خسارت پرداخت نمی کند؟؟؟

یا مثلا اگر بیمه شده عمر عمل جراحی قلب انجام دهد یا سکته کند تامین اجتماعی مقداری از هزینه ها را می دهد پس بیمه عمر خسارت پرداخت نمی کند؟
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و احترام

مسئله اي كه عنوان كرديد در مورد هزينه هاي پزشكي ناشي از حادثه ميباشد. در صورتيكه بر اثر حادثه نياز به هزينه پزشكي داشته باشيد و بيمه گر اول مانند تامين اجتماعي و ... و يا بيمه تكميل درمان از محل ديگري داشته باشيد پس از پرداخت هزينه ها توسط آن ها اگر بازهم هزينه هاي شما پوشش داده نشده بود مازاد از محل هزينه هاي پزشكي ناشي از حادثه بيمه عمر پرداخت و در غير اين صورت شركت تعهدي ندارد. اما در بحث سرمايه فوت و بيماريهاي خاص كل وجه به ذي نفع پرداخت ميشود و ميزان هزينه هاي شما ملاك نميباشد. پرداخت پوشش فوت و امراض خاص بصورت سرمايه اي است.

پايدار باشيد