در حادثه ناشی از کار توسط (190 امتیاز)

با سلام

بنده در شرکتی بعنوان اپراتور مشغول به کار بودم، که متاسفانه بر اثر بی احتیاطی خودم، به دستگاه آسیبی وارد آمد و دستگاه به مدت تقریبا یک شیفت کاری هشت ساعته بیکار بود تا اینکه تعمیر گردید،

اکنون سوال بنده این است که: خسارت وارده چگونه محاسبه میگردد، آیا کارفرما خود مختار است هرگونه که خود صلاح میداند جریمه ای در نظر بگیرد، اصلا مرجعی در این رابطه وجود دارد، خواهشمند است راهنمایی فرمایید .
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

در چنین موردی کارفرما حق کسر از حقوق کارگر را نداشته و بایستی موضوع در مراجع قضایی مطرح و بر اساس گزارشات و بازرسی ها در صورت تأیید , مبلغ خسارت را از کارگر دریافت کند.