در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
برای بیمه سرمد ماهیانه اگه 80 هزار پرداخت کنم بعد از چند سال میتونم حقوق بازنشستگی بگیرم و چقد میباشد
1 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
درود و قت بخیر.

بیمه عمر در تمامی شرکت های بر یک پایه مشخص زیر نظر بیمه مرکزی طرح ریز شده اند.

اما هر شرکت بنا به عملکرد خود توانگری مالی ای از بیمه دریافت میکند که نشان از سابقه ان شرکت دارد.

اگر شما هنوز نمیدانید که دوست دارید چند سال دیگر بازنشسته شوید و امکان ارد شرایط شما انرا کم یا زیاد کند پیشنهاد میکنم از بیمه آتیه سازان سامان  استفاده نمایید تا زمان برای شما باز باشد و در موقع نیاز اعلام باز نشستگی نمایید.

همکاران توسط لینک زیر میتوانند کمک بیشتری به شما بدهند.