در سایر توسط
سلام،من دانشجو و متاهل هستم و پايان خدمت هم ندارم ولي معافيت تحصيلي دارم.چه گونه ميتوانم بيمه شم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام اگر بیمه های اجتماعی مد نظرتان است می توانید برای دریافت دفترچه بیمه به دفاتر سازمان بیمه سلامت مراجعه کنید . اگر پدرتان بازنشسته کشوری باشد فرزندان ذکور حداکثر تا پایان سن 22 سالگی و در مورد دانشجویان با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل تا پایان سن 25 سالگی و دانشجویان مقطع دکتری تا پایان سن 26 سالگی می توانند از خدمات بیمه تکمیلی درمان بهره مند گردند. گواهی اشتغال به تحصیل ارائه شده جهت فرزندان ذکور بالای 22 سال می باید توسط دانشگاه معتبر و مورد تائید وزارت علوم و تحقیقات صادر شده باشد.فرزندان ذکور متاهل 22 تا 26 سال صرفاً میتوانند با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاهی ثبت نام کنند

برخی پوشش ها نیز در بیمه های عمر و سرمایه گذاری قابل ارائه است که در حال حاضر بیمه مان ایران وبیمه عمر سرمایه گذاری ما و پارسیان پوشش ها و مزایای بهتری دارند