در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
آیا بیمه تکمیلی درمانی که در کنار بیمه عمر باشد وجود دارد
2 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام بیمه عمر و بیمه تکمیلی دو بیمه نامه جدا هستند (مثل بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه که دو بیمه جداگانه هستند ولی هردو خسارت های خودرو را  پوشش می دهند) شرکت‌های بیمه، در بیمه‌نامه‌ی عمر، پوشش بیمه تکمیلی درمان را ارائه نمی‌دهند؛ اما با انتخاب پوشش "غرامت امراض خاص" در بیمه‌نامه عمر، درصورت ابتلا به سکته قلبی و مغری، سرطان، انجام عمل پیوند اعضا و یا عمل باز قلب، علاوه بر مبلغی که شرکت بیمه‌گرِ بیمه درمان به فرد پرداخت می‌کند، غرامت امراض خاص بیمه عمر نیز پرداخت خواهد شد

البته در برخی از بیمه ها در صورت داشتن شرایط لازم می توانید درخواست بیمه تکمیلی نمایید مانند بیمه پاسارگاد که پس از دو سال به شما کارت درمان SOS می دهد