در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام پوشش های اضافی و تکمیلی بیمه عمر به چه صورت است؟
1 پاسخ
توسط
سلام پوشش بیمه فوت ناشی از حادثه :
این پوشش به افراد 12 الی 70 ساله تعلق می گیرد. در صورت فوت بیمه شده در اثر حادثه، سرمایة فوت بیمة عمر می تواند تا سه برابر افزایش یابد.
* پوشش از كار افتادگی:
این پوشش به افراد 15 الی 60 ساله ای که شاغل هستند تعلق می گیرد.
در صورت از كار افتادگی دائم و كامل بیمه شده (كه حداقل تا یکسال ادامه داشته باشد) تا پیش از سن 60 سالگی، شركت بیمه پاسارگاد متعهد می گردد حق بیمه عمر و تامین آتیه را (بدون حق بیمه پوشش های تكمیلی) تا پایان مدت قید شده درقرارداد بیمه تقبل نماید .
* پوشش بیمه بیماریهای تحت پوشش :
این پوشش به افراد 12 الی 60 ساله تعلق می گیرد و این پوشش بیمه شده را در برابر پنج بیماری بیمه كرده و قسمتی از هزینه های درمانی را حداكثر تا سقف 1.250.000.000 ریال متقبل خواهد گردید.
این بیماریها عبارتند از: سكتة قلبی- سكتة مغزی - سرطان - پیوند اعضاء اصلی بدن - جراحی قلب باز(کرونر)