در بیمه درمان تکمیلی توسط
بیمه برای لیزیک چشمام نیازدارم همین میخام
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز شما زودتر باید اقدام به خرید بیمه نامه میکردید تا بعد از سپری شدن دوره انتظار تحت پوشش باشید

بيمه پيمانی است که بر پايه‌ آن شرکت بيمه (بيمه‌گر) تعهد می‌کند در برابر مقدار پولی که فرد يا شرکت ديگری (بيمه‌گذار) به او پرداخت می‌کند، زيان وارد شده به بيمه‌گذار را در پی رويدادی ناخواسته جبران کند.