در بیمه درمان تکمیلی توسط
برای ادامه مداوا میشه بیمه تکمیلی کرد
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

اگر برای اولین بار میخواهید تحت پوشش قرار بگیرید خیر

هزینه هایی را هم که انجام دادید قابل پرداخت نیست

بیمه تکمیلی مواردی را که بعد از تاریخ شروع پوشش بیمه باشد را پرداخت میکند. اگر شما جزو صنف یا اتحادیه باشید که بیمه شدگان آنها بیش از 1000 نفر باشند دوره انتظار حذف میگردد و بهترین گزینه برای ثبت نام است که در زمان تمدید بیمه تکمیلی اقدام کنید یا اینکه قبل از سر رسید ماه به لیست اضافه شوید. ولی به یاد داشته باشید مواردی که قبل از شروع پوشش باشد قابل پرداخت نیست. مثلاً اگر پزشک در خرداد ماه دستور عمل جراحی در مرداد ماه را بدهد و تاریخ شروع بیمه شما در تیر باشد شما نمیتوانید از بیمه هزینه ها را دریافت کنید

«بيمه عقدي است كه به  موجب آن يك طرف تعهد مي‌كند در ازاء پرداخت وجه يا وجوهي، از طرف ديگر در صورت وقوع يا بروز حادثه خسارت وارده بر او را جبران نموده و يا وجه معينی بپردازد