در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام ودرود خدمت شما حدود ۲۰سال سابقه تامین اجتماعی دارم و حالا هم خودم ناراحتی قلبی گرفتم والعان حدود ۱/۰۰۰/۰۰۰ملیون هزینه اکو قلب و اسکن هسته‌ای که دکتر نوشته آیا راهی برای گرفتن بیمه تکمیلی جهت هزینه‌ها میباشد با تشکر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

این هزینه ها قابل دریافت نیست. از قبل باید اقدام به خرید بیمه درمان میکردید. می توانید برای ثبت نام به آتیه سازان حافظ مراجعه کنید.