در بیمه درمان تکمیلی توسط (520 امتیاز)
بیمه تکمیلی ملت و SOS  چند درصد هزینه ها پرداخت می کنند؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

ضمن عرض سلام برای آگاهی از شرایط بیمه ملت حتما به نزدیکترین نمایندگی شرکت بیمه ملت مراجعه فرمایید

و در مورد بیمه sos باید بعرض برسانم بسته به قرارداد و نوع هزینه با فرانشیز 10الی 30% مواجه هستنید و سقف پوشش ها بسته به قرارداد کاملا متغیر میباشد

و اما پیشنهاد مستر بیمه

جهت برخورداری از خدمات ویژه به نمایندگان به مشتریان با ما همراه باشید