در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام بنده ده سال است بیمه تامین اجتماعی هستم وخودم خودم را بیمه کرده ام میخواستم بدانم ایا تامین اجتماعی بیمه تکمیلی هم برای افرادی مثل بنده دارد؟ واگر دارد شرایط استفاده از ان چگونه است ومن میتوانم خودم وهمسر ودو فرزندم را تحت پوشش بیمه تکمیلی در آورم؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

به آتیه سازان حافظ مراجعه کنید .

تأمین تمام و یا قسمتی از تفاوت هزینه بیماران بستری اعـم از اعمال جراحی و درمـان طبی در بیمارستان های دولتی و خصوصی.

·         تأمین تمام و یا قسمتی از مازاد هزینه های مربوط به شیمی درمانی (اعم از خدمات بستری، دارو و . . .) و بیماری های خاص(دیالیز ، هموفیلی، تالاسمی و . . .) به صورت ویژه و خاص.

·         جبران هزینه های خدمات پاراکلینیکی ازجمله سونوگرافی،سی تی اسکن، آزمایشات تشخیصی، رادیـولوژی، MRI، دانسیتومتری و اعمال مجاز سرپایی و غیره.

·         ارائه خدمات دندانپزشکی و عینک.

·         جبران هزینه های عمل لیزیک چشم.

·         تأمین هزینه انواع پروتز، انواع لنزهای چشمی و لوازم مصرفی بیماران بستری.

·         پرداخت هزینه های مربوط به درمان ناباروری و نازایی.

·         جبران هزینه های اورتز مانند سمعک و ... .

·         پرداخت هزینه های آمبولانس و هلیکوپتر امداد برای فوریت های پزشکی که منجر بـه بستری بیمه شده در بیمارستان می شود.

آدرس : تهران ، بلوار نلسون ماندلا(جردن)- بلوار صبا- پلاک 15- شرکت بیمه آتیه سازان حافظ

پست الکترونیک: Rvo@Atiyehsazan.ir

وب سایت:  www.atiyehsazan.ir

سامانه ارتباط با مشتریان: 23010230 الی  23010240