در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا بیمه آتیه سازان هزینه لیزیک چشم را پرداخت‌ میکند؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سر کار خانم زهرا سلام،وقت بخیر.

اگر شما بخواهید قرارداد درمان گروهی منعقد کنید،بله هزینه لیزیک جزو تعهدات قرارداد می تواند باشد.

ولی اگر با بیمه آتیه سازان حافظ قرارداد دارید،به مسول رفاه،اداری،مالی و یا هر قسمتی که قراردادها را منعقد میکند مراجعه و با سوال از ایشان از داشتن این پوشش و سقف تعهدات آنرا جویا شوید.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.