در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام

هزینه عمل لیزیک چشم در سال 95 با بیمه تامین اجتماعی چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

با سلام

عمل لیزیک در بسیاری از مواقع یک عمل زیبایی محسوب می شود و کمتر به عنوان درمان قرارمی گیرد . سازمان تامین اجتماعی زمانی که عمل لیزیک به عنوان یک درمان حساب شود، ده تا بیست درصد از هزینه عمل لیزیک بیمارانی که شماره چشم آنها چهار به بالا است را تقبل می کند.

عمل لیزیک یک عمل زیبایی و تشریفاتی است و به همین دلیل نه دولت و نه سازمان های بیمه و تامین اجتماعی مسئولیت خرید دستگاه لیزیک و هزینه های بالای درمان آن را دربیمارستان دولتی و خصوصی قبول نمی کنند.

توضیحات بیشتر در

هزینه عمل لیزیک چشم در سال 96 با بیمه تامین اجتماعی چقدر است ؟