در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام دختری هستم ۳۵ساله قبلا ی بار سکته قلبی کردم بیمارستان قلب عروق رفتم گفتن باید عمل بشی چون میدونستم زیاد عمر نمیکنم به این علت خودم تا به حال بیمه نکردم که بتونم خودمو بیمه تکمیلی هم بکنم این بیماری حتی اگه عمل بکنی مثه سابق خوب خوب نمیشی فوفش تا چهل یا چهل پنج سال بیشتر عمر نمیکنه ادم هزینه سنگین عمل جراحی قلبم خیلی بالاست که خانواده هزینه پرداخت عمل جراحی عمل قلبمو ندارن پدرم قبلا خودشو بیمه کرده که بیمه تکمیلیم ی هفت هشت سالی میشه که هستن خواستم بپرسم ایا پدر یا مادرم میتوانن از بیمه تکمیلشون برای عمل قلبم استفاده کنن؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ، با آرزوی سلامتی و شفای عاجل از خداوند منان برای شما ،

درصورتیکه شما تحت تکفل پدرتان باشید می توانید زیر نظر پدرتان با پرداخت حق بیمه مشمول درمان تکمیلی ایشان شوید ، ولی باید توجه نمائید که میزان تعهدات بیمه درمان تکمیلی ایشان چقدر می باشد و دوره انتظار آن به چه صورتی است. جهت اطلاع از این امر به پرسنلی یا کارگزینی شرکت پدرتان رجوع کرده و اطلاعات مورد نظر را از ایشان جویا شوید.