در بیمه درمان تکمیلی توسط
پدرم تکمیلی من است و سه ملیون سقف را استفاده کرده حالا برای قلبش باید سربگذارد آیا بیمه تقبل میکند
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
خیر قابل استفاده نیست . و باید تا تاریخ تمدید قرارداد صبر کند. البته اگر در سازمان خوبی باشد معمولاً برخی شرکت ها و سازمان ها برای چند نفر بدون سقف در نظر میگیرند. باید با بخش اداری و منابع انسانی خود صحبت کنید .