در بیمه درمان تکمیلی توسط (140 امتیاز)
سلام  بیمه درمان تکمیلی نماینده فروش بیمه عمر و تامین اتیه شامل چیست و سقف چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بیمه عمر و تامین آتیه توسط شرکت بیمه پاسارگاد ارائه میشود که به کسانی که بیمه عمر خریداری کرده اند کارت sos هم میدهند. معمولا شامل تعهدات بستری و جراحی میشود. ولی برای اطلاعات بیشتر با بیمه پاسارگاد یا شرکت کمکرسان ایران تماس بگیرید.