باز هستیم
+2 امتیاز
3,057 بازدید
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

کارگری به دلیل فوت پدر خود حق استفاده از 3 روز مرخصی با استفاده از مزد را پیدا کرده است حال اگر در بین این 3 روز، روز جمعه و یا تعطیل رسمی واقع شود آیا این تعطیلات را می‌توان جزء 3 روز مرخصی منظور نمود یا خیر ؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (26,460 امتیاز)
با سلام

ماده 73 قانون کار برای کارگران مشمول این قانون در موارد احصاء شده در این ماده قانونی حق استفاده از 3 روز مرخصی با استفاده از مزد را مقرر داشته است چنانچه تعطیلات هفتگی و رسمی در فواصل این 3 روز حادث شود احتساب آن جزء این 3 روز مرخصی با روح حمایتی بودن قاعده قانونی و عبارت 3 روز مرخصی با استفاده از مزد که در ماده 73 مرقوم مورد تاکید قرار گرفته است تناسب پیدا نمی‌کند.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+2 امتیاز
1 پاسخ 1,476 بازدید
سوال شده تیر 16, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط احسان
+3 امتیاز
1 پاسخ 4,639 بازدید
سوال شده تیر 11, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط تینا
+3 امتیاز
1 پاسخ 1,558 بازدید
سوال شده تیر 12, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط حریری
+2 امتیاز
1 پاسخ 23,344 بازدید
سوال شده تیر 11, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط اشتیانی
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...