در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

بازخرید مرخصی  های ذخیره شده کارگر در هنگام خاتمه قرارداد کار بر مبنای مزد کارگر بعمل می‌آید یا بر مبنای حق السعی او ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

ایام مرخصی استحقاقی سالانه کارگران به منزله روز های کار آنان بوده و همچنانکه در مورد پرداخت دستمزد مربوط به ایام مرخصی در حین اشتغال عمل می‌شود در هنگام خاتمه قرارداد کار بازخرید مرخصی استحقاقی استفاده نشده نیز باید بر اساس حق السعی کارگر محاسبه و پرداخت گردد.