در لیست بیمه توسط
سلام,
من در حال حاضر بیمه تامین اجتماعی هستم,( بیمه کارگر باغ ), یعنی باغ متعلق به مادر بتده ست و بنده بعنوان کارگر باغ بیمه شده ام, اما از تاریخ 1/3/95 در شرکتی مشغول به کار شده ام, الان قراره که برای بیمه از طرف شرکت اقدام بشه,
سوالم اینه که آیا ابتدا مادر من باید بره بیمه و اسم من رو از لیست بیمه شدگان خط بزنه یا اصلا نیازی به این کار نیست و روال کار بصورت اتومات با اقدام شرکتی که الان در اون مشغول بکار شدم صورت میگیره؟!
لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام مادر شما باید برای شما در لیست بیمه ماه جدید ترک کار رد کند و جای جدید نیز شما را ب عنوان استخدامی جدید در لیست بیمه قرار دهد