در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

سلام من یزد هستم لیست بیمه رو رد کردم ترک کار در لیست بیمه برای یه پرسنل رو یادم رفته بزنم. اون اقا هم کارای بیمه بیکاریشو انجام داده. به شعبه هم مراجعه کردم میگن چون ارسال شده تهران نمیشه کاری کرد. اخه این بیمه انقد بی در و پیکره که یه اشتباه تو لیست ارسالی انقد گرفتاری داره؟؟ هیچ جای دنیا فک نکنم فرم اصلاحی نشه پیوست کرد غیر اینجا

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بی در و پیکر نیست دوست من ! به معاونت فنی شعبه مراجعه کرده و درخواست کتبی تان را بدهید . مطمئنا اقدام خواهند نمود . اگر به هر دلیلی مشکل حل نشد با درخواست کتبی به اداره کل تامین اجتماعی استان یزد  (قسمت فنی و درآمد و در صورت حل نشدن قسمت بازرسی) مراجعه کنید .

با تشکر