در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
تفاوت بیمه اختیاری و زنان خانه دار در چیست ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بیمه زنان خانه دار از مجموعه بیمه های مشاغل آزاد بیمه تامین اجتماعی می باشد که بسته به قرارداد پوشش ها متفاوت است

1-بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی 12 درصد
2-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی 14درصد
3-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی 18 درصد
4-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی  18 درصد و سرانه درمان برای خدمات درمانی

در بیمه اختیاری نیز حق‌بیمه ۲۶ درصد مقطوع است که کل خدمات از قبیل مســتمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و تعهداتی شامل درمان، هزینه‌های پروتز و اروتز، هزینه کفن‌ و دفن را در بر میگیرد

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی