در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده درتاریخ 1/7/94 اخراج شدم مراحل تشکیل و رسیدگی و صدور رای نهایتا"  تسلیم تامین احتماعی 9 ماه طول کشیده ایا در این مرحله‌ داشتن قرارداد ویا نداشتن ان ایراد قانونی دارد
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام اگر در هییت اداره کار رای به نفع شما صادر شده وبه تامین اجتمایی ارسال شده دیگر نیازی به قرارداد نیست لذا رای صادره به منزله تایید رابطه کارگری وکارفرمایی میباشد ...ایمانی