در سوابق بیمه توسط
سلام، جایی کار میکردم و بیمه نبودم. و الان بیرون آمدم. پول بیمه از حقوق کم شده و در قرارداد نیز بوده. اما کارفرما میگوید منتظر کد اقتصادی است تا بیمه را رد کند! و ۱-۲ ماهی طول میکشد!!

آیا این حرف درست است؟؟
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام برای ارسال لیست بیمه به هیچ عنوان نیازی به کد اقتصادی نمی باشد و کارفرما موظف است از روز اول استخدام کارگرش برای پرداخت حق بیمه اش اقدام کند و حق بیمه را از ماه اول به سازمان واریز نماید

اطلاعات بیشتر:

مدارک لازم برای دریافت کد کارگاه برای سازمان بیمه تامین اجتماعی