در پرداخت حق بیمه توسط
سلام  ایا من می توانم از طریق قرارداد مشاوره پاره وقت با یک شرکت خصوصی معادل اضافه کاریم در برق منطقه ای بیمه پرداخت نمایم؟ منطورم اینست که از طرف دو کارفرما بطور همزمان پرداخت حق بیمه امکان پذیر است؟
1 پاسخ
توسط
سلام.
پرداخت از طریق دوکارگاه سابقا مفید بوده ولی الان اینطور نیست و تاثیر چندانی ندارد.
زیرا مستمری کارگاه دوم هم مانند کارگاه اول محاسبه می شود و سنوات آن تقسیم بر ۳۰ می شود و بعد با اولی جمع می شود.
یعنی اگر تنها دوسال آخر کارگاه دوم داشته باشید و میانگین آن مبلغ “الف” باشد، تنها “یک پانزدهم” از مبلغ “الف” به مستمری اول شما اضافه می شود.