در شرکت بیمه توسط
سلام با این مسایلی که هراز گاهی تو کشورما پیش میاد،رانت،واختلاص ...چه تضمینی به این شرکت های  بیمه خصوصی هست که سی سال حق بیمه پرداخت کنیم بعدش یه هویی کل شرکت نزنن به چاک جعده یا اصلا بگن این شرکت اصلا مجوز نداشته مثل بعضی از بانکها بعد این که پول مردم رو خوردن میگن مجوز نداشت!
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

دوست عزیز تمامی شرکت های بیمه از بیمه مرکزی مجوز فعالیت خودشان را اخذ می کنند و بیمه مرکزی ج.ا.ا. حافظ منافع بیمه گذاران محترم می باشد .

از محل تمام حق بیمه های عمر پرداختی شما 35% آن نزد بیمه مرکزی بیمه اتکایی ( یعنی پشتیبان شما ) می گردد تا در زمان بروز هر مشکلی بیمه مرکزی حقوق شما از محل این میزان تامین گردد ، در ضمن در قانون بیمه امده است حتی در صورت ورشکستگی شرکت های بیمه ، حق تقدم با تسویه کردن بیمه های عمر شرکت های بیمه ورشکست شده می باشد ، از طرفی بیمه مرکزی هرساله بسته به شرایط شرکت های بیمه ( میزان فروش بیمه نامه - خسارت های پرداختی - میزان سرمایه موجود ) شرکت ها را بررسی و سطح بندی می نماید و به اطلاع عموم می رساند و شرکت هایی که عدم توانایی دارند را ملزم به تامین مالی می نماید تا بتوانند به تمام حقوق بیمه گذاران خود عمل نمایند و درصورت عدم تامین ان مبالغ امتیاز صدور و فروش بیمه نامه های مربوطه را تا تامین مالی از شرکت بیمه مورد نظر می گیرد .

طبق قانون خیال شما راحت باشد بیمه مرکزی ج.ا.ا  حافظ تمامی منافع شما می باشد.