در شرکت بیمه توسط
اگر به دلیل بحران های اقتصادی چند شرکت بیمه باهم ورشکسته شوند و بیمه مرکزی نتواند تعهدات را جبران نماید تکلیف چیست
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

ورشکستگی شرکتهای بیمه بدلیل بحران اقتصادی صورت نمیگیرد بلکه بدلیل مدیریت ناصحیح در انتخاب مدیران فنی و پذیرش ریسکهای بسیار بالا که در توان آن شرکت نیست اتفاق میفتد

بیمه مرکزی نهاد نظارتی بوده و همانند بانک مرکزی زمانی ورشکست میشود که دولت اعلام ورشکستگی کند همانند دولت یونان که بارها بسمت اعلام ورشکستگی رفته

شرکتهای بیمه ملزم هستند بخشی از حق بیمه دریافتی را نزد شرکتهای بیمه گر بصورت بیمه اتکایی ذخیره نمایند تا در صورت بروز مشکل از آن استفاده نمایند

در ایران فعلا چند شرکت بیمه اتکایی ایرانی به همراه صندوق ذخیره ارزی فعال هستند

البته قبل از تحریمها شرکتهای بیمه اتکایی خارجی هم حضور داشتند